Початок великого терору



СБУ оголосила боротьбу з порошенком державною зрадою. Думаєте нісенітниця? Нажаль - правда. СБУ, очолювана улюбленцем президента Зеленського Іваном Бакановим, несподівано для багатьох зе-виборців стала на активний захист скинутого тими ж виборцями екс-президента України.

Маски скинуто і почалася відкрита боротьба з громадськими активістами з використанням всіх можливостей державної машини. Обшуки, допити та судове переслідування стали нормою нашого сьогодення, а те, що при цьому дотримання європейських норм і загальних прав людини відкинуто як принцип, а у правовому полі ми стрімко наздоганяємо Сомалі, вже мало хто приховує. Судові ж органи цим навіть хизуються. Так 6 червня 2020 р. під час судового засідання, що мало відбутися в Деснянському районному суді Києва у справі по звинуваченню мене у державній зраді на підставі блогу на підтримку антипорошенківської акції 14.10.18 р., проти активістів, які прийшли підтримати мене у суді було задіяно цілий підрозділ поліції. Мабуть у нас настільки все добре з охороною громадського порядку, що можна застосовувати такі сили проти активістів, які мали своїм наміром просто отримання інформації безпосередньо із зали суду.

Так може саме цього і боїться брудне чиновництво - отриманої безпосередньо, нефільтрованої та нецензурованої інформації про свої дії? Може саме боротьба з правдою і є ключовими підмурками того, що відбувається сьогодні в Україні?

Тоді що ж далі? Боротьбу з блогерами вже розпочато. Отже, наступними в черзі мають стати телевізійні канали, електронні ЗМІ та соціальні мережі. Блог-платформи зникнуть самі разом із розгромленими блогерами.

Що ж залишать українському суспільству? Пограбовану, слабку, корумповану державу із злиденним та знедоленим населенням, тотальним державним контролем за всіма джерелами розповсюдження інформації та тотальним терором проти всіх, хто не згодний із таким станом речей. Нажаль це не орвеллівські пророцтва, а сучасні українські реалії, реалії, в які нас чітко, впевнено та скоординовано заганяє українська влада. Або влада, що назвала себе українською.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ПРОБЛЕМНИЙ «БРИЗ», АБО ІСТОРІЯ ЩЕ ОДНІЄЇ БУДІВЕЛЬНОЇ АФЕРИ

Остаточне "прощавай" або беззаконня в Україні узаконено

ЧИ ДОПОМОЖЕ УКРАЇНІ ВБИВСТВО ПОРОШЕНКА?