Порошенко - найуспішніший проект Росії?

Знищувати економіку, звільняти територію від корінного населення, знижувати обороноздатність країни - все це ключові завдання ворогів України. Але з цим непогано справляється і президент Порошенко.
Петро Порошенко гарний оратор. Він перший президент України під кожним словом якого я готовий підписатися. Для будь-якої аудиторії і в будь-якій ситуації у нього знаходяться саме ті слова, які ця аудиторія хоче почути. Але він також перший президент, жодному слову якого не можна вірити.
Серед реальних досягнень "гаранта":

- політичний геноцид: переведення корупції в статус державного ладу, фактичне знищення правоохоронної системи та судової влади, знищення свободи слова, нівелювання в очах громадян національної ідеї та європейського вибору, адже саме "вимогами МВФ" виправдовують підвищення цін на енергоносії, комунальні послуги тощо, але при цьому "забувають" донести до відома широких лав, що при таких доходах, які на сьогодні має значна кількість українців, за тими ж вимогами МВФ видатки на комунальні послуги заборонені взагалі;

- економічний геноцид, проявами якого є знецінення національної валюти, бюджетна криза (що вже відчули пенсіонери), системне знищення малого і серднього бізнесу, падіння рівня життя абсолютної більшості громадян до рекордного мінімуму тощо; саме цей вид геноциду змушує мільйони громадян залишати Україну в пошуках засобів для існування;

- військовий геноцид - затягуваня військових дій шляхом укладання зрадницьких угод з ворогом та переведення АТО в стан окопної війни, знищення добровольчого руху в Україні (десятки тисяч патріотів ув'язнені або знаходяться під судом, а декого і фізично знищено), деморалізація армії і корумпованість командування, все це призводить до чисельних жертв та зниження обороноздатнсті України до "0", але абсолютно не заважає "заробляти" багато мільйонні статки на військових поставках за завищеними цінами та заниженою якістю.

Все вищенаведене вже лежить на поверхні.
В підзаголовку до цього посту я навів основні прагнення Росії в стосунках з Україною. Чи не помітили Ви, що з усім цим успішно порається Порошенко? На місці керівництва РФ я б зробив усе можливе для унеможливлення усунення цього перевертня.
P.S. Цей матеріал я написав в своєму блозі на "Корреспонденті" в серпні 2018 р. У рамках "дотримання свободи слова в Україні" цей блог було знищено порошенківським посіпаками. Але, враховуючи наближення президентських виборів, актуальність наведеного тільки збільшується. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ПРОБЛЕМНИЙ «БРИЗ», АБО ІСТОРІЯ ЩЕ ОДНІЄЇ БУДІВЕЛЬНОЇ АФЕРИ

Остаточне "прощавай" або беззаконня в Україні узаконено

ЧИ ДОПОМОЖЕ УКРАЇНІ ВБИВСТВО ПОРОШЕНКА?