ЧИ ДОПОМОЖЕ УКРАЇНІ ВБИВСТВО ПОРОШЕНКА?


На фото страта румунського диктатора Ніколає Чаушеску та його дружини і першого віце-прем'єра Єлени, що відбулася біля стіни солдатської вбиральні 22 грудня 1989 року. Ми  знаємо як позитивно відбилася ця подія на подальщій історії Румунії. То чи не змінить подібна подія історію України, адже зосередивши в своїх руках небачену до цього владу, лобіюючи виключно інтереси олігархату, пригноблюючи абсолютну більшість українців та змушуючи найбільш активну частину громадян України до еміграції, Порошенко теж став справжнім диктатором.

Давайте проаналізуємо, що було б, якби один з українських патріотів-воїнів (на кшталт вбитого СБУ Лісника) взяв би та організував бойову групу і провів операцію по страті Порошенка. Уявімо, що операція вдалася і влада перейшла до Голови Верховної Ради (адже саме це прописує Конституція). Андрій Парубій (член команди збанкрутілого, але все ще впливового "Народного фронту") негайно змушений був би розділити владу зі своїми політичними партнерами  - Арсеном Аваковим та Олександром Турчиновим. Фактично, влада перейшла б до Арсена Авакова, адже саме він контролює найчисельніші та найкраще за все  забезпечені силові підрозділи в Україні. Чи принесе це користь. Напевно, що ні. Цей тріумвірат є частиною сьогоднішньої влади і як показала практика, розбудова України і покращення добробуту її громадян ніяк не входять до пріоритетів діяльності цих політиків. Про дотримання законності і елементарну моральність тут також не йдеться. Тобто, ми також, як при Порошенку отримали б спробу фальсифікації президентських виборів або їх відміну методом введення надзвичайного чи військового стану з метою консервації влади. Це не варіант. З'ясовуємо, що патріотам для зміни ситуації потрібні ще три групи з подальшим проведенням ще трьох успішних операцій.

Попередні операції вдалися, на сцену несподівано виходить Гройсман. Менш дієздатний, але значно жадібніший ділок зробить все залежне від нього для негайного отримання контролю над підрозділами МВС і укладання змови з провідним генералітетом Міністерства оборони. Пропустимо подальші підробиці, адже прикінцевий результат той самий, що і при переході влади до Парубія. Тобто, потрібна п'ята добре підготовлена група.

Що ж ми побачили у више наведеному? Те, що у випадку з Україною румунський варіант - не варіант. Все значно складніше і стратою тільки одного керівника держави не обійдешся. Для подальшого позитивного розвитку ситуації в державі потрібен комплексний підхід. І у випадку силового варіанту дії мають бути злагодженими і масштабними.

P.S. Спеціально для СБУ і інших зацікавлених органів пояснюю: я ні в якому випадку не закликаю до силового знищення керівництва України, адже це протизаконно не менш, ніж їхня сьогоднішня діяльність. Цей блог лише фантастичні роздуми вголос. Адже громадянин України ще має право на роздуми?




Коментарі

  1. Розумно. Дуже розумно. А якщо й ще зважити на отримані позитивні досягнення нинішнього Президента, то більш доцільно дати шанс і час йому.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ПРОБЛЕМНИЙ «БРИЗ», АБО ІСТОРІЯ ЩЕ ОДНІЄЇ БУДІВЕЛЬНОЇ АФЕРИ

Остаточне "прощавай" або беззаконня в Україні узаконено