ПОРОШЕНКО - ПИТАННЯ З АРЕШТОМ ВИРІШЕНО


Ще 19 серпня з повідомлення відомого адвоката Володимира Плахотнюка стало відомо про передачу Федеральним судом у Вашингтоні на досудову перевірку і верифікацію фінансової спеціальної документації щодо осіб, причетних до розкрадання державних коштів США і організації злочинного трафіку коштів, виведених через фіктивні державні програми підтримки. Ця перевірка триватиме не більше 60 діб, після чого Суд розпочне розгляд питання по суті.

Розмах розтрат такий, що до розслідування підключено Федеральне бюро розслідувань, адже розкрадено кошти платників податків в США, що виділялися Україні за програмою підтримки МВФ країнам із демократією, що зароджується.

Справа була б не такою вже й кричущою, якби не одна важлива обставина - підозрюваним в якості організатора розтрати з боку України виступає Президент України Петро Порошенко. Обставина настільки кричуща, що в курс справи були введені віце-президент США Майкл Пенс та дерсекретар Майкл Помпео.

Отже, враховуючи загальновідому ефективність ФБР та американської судової системи, можна з високою долею ймовірності стверджувати, що спокійно відсидітися за кордоном Порошенку не вдасться, а його арешт - тільки питання часу.

Коментарі

  1. у Порошенка фабрики в России, А Россия не выдаёт людей у которых много денег..

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ПРОБЛЕМНИЙ «БРИЗ», АБО ІСТОРІЯ ЩЕ ОДНІЄЇ БУДІВЕЛЬНОЇ АФЕРИ

Остаточне "прощавай" або беззаконня в Україні узаконено

ЧИ ДОПОМОЖЕ УКРАЇНІ ВБИВСТВО ПОРОШЕНКА?