14 ЖОВТНЯ РЕЖИМ ПОРОШЕНКА МАЄ БУТИ ПОВАЛЕНО


Порошенко, Парубій, Аваков та Гройсман повинні бути негайно заарештовані.
На 14 жовтня низка опозиційних центрів та лідерів закликають до масових протестів.
Ініціатива, безумовно, доречна, але, якщо вона не матиме реальних наслідків, то спрацює тільки на порошенка, випустивши частину протестної "пари".
Організатори повинні розуміти, що політичними методами ситуацію в Україні вже не змінити. Необхідно організувати мобільні загони, які будуть в змозі заарештувати порошенка, парубія та авакова, встановити контроль над будівлями державних установ тощо. Повинні бути підготовлені списки кандидатів до тимчасового уряду і готова кандидатура в/о президента. Також негайно необхідно забезпечити зміну командування армією. 

Юридичні права на такі дії, враховуючи злочинні дії влади, є вже давно. І якщо не проводити активні дії зараз, пізніше такої можливості може не бути. 
Тільки так можна почати наводити лад в Україні. В протилежному випадку "мирні акції" тільки нададуть Порошенку можливість без проблем протриматись до чергових виборів або взагалі цих виборів уникнути, зміцнивши свій режим на невизначений період.

Сподіваюсь, що ініціатори мають за мету перемогу.














P.S. Все вищенаведене є персональною думкою автора і не має на меті повалення законних органів влади (якщо в Україні такі ще збереглися).

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ПРОБЛЕМНИЙ «БРИЗ», АБО ІСТОРІЯ ЩЕ ОДНІЄЇ БУДІВЕЛЬНОЇ АФЕРИ

Остаточне "прощавай" або беззаконня в Україні узаконено

ЧИ ДОПОМОЖЕ УКРАЇНІ ВБИВСТВО ПОРОШЕНКА?